Dip białołęcki

Dip białołęcki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kremowy serek

    10-15 dkg
  • gęsta śmietana

    2-3 łyżki
  • sok z 1/4 cytryny

  • orarta skórka z 1/2 cytryny

  • sardynki

    1 (w oliwie)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z sardynek usunąć szkieleciki. Rozgnieść je widelcem, skropić sokiem z cytryny i dobrze wymieszać. Ser rozetrzeć na krem, dodając skórkę cytrynową, sardynki oraz śmietanę. Doprawić do smaku solą i papryką.

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

mirosława4

17.10.2011 23:13
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat