Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jesienna zapiekanka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chleb pełnoziarnisty 1 kromka
ser camembert 3 plasterki
szpinak mrożony 1 łyżka
orzechy włoskie 3 szt
masło 1 łyżeczka
Czosnek suszony Prymat do smaku
ser żółty 10 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Jesienna zapiekanka

Chleb smarujemy masłem, posypujemy żółtym serem, układamy plasterki sera camembert. Nakładamy wzdłuż szpinak. Na szpinaku układamy orzechy włoskie. Posypujemy czosnkiem granulowanym. Zapiekamy w piekarniku aż ser się rozpuści.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak