Składniki:
rzeżucha | 1 garść |
pieczarki | 25 dag |
liście szpinaku | 1 garść |
cytryna | 1/2 |
rodzynki | 1 garść |
papryka żółta | 1/2 |
sól | |
pieprz | |
olej do smażenia | |
oliwa | 3 łyżki |
rzeżucha | 1 garść |
pieczarki | 25 dag |
liście szpinaku | 1 garść |
cytryna | 1/2 |
rodzynki | 1 garść |
papryka żółta | 1/2 |
sól | |
pieprz | |
olej do smażenia | |
oliwa | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: