Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chrupiące łódeczki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułka 3 szt
masło czosnkowe 2 łyżki
natka pietruszki 1/2 łyżeczki
Koperek suszony Prymat 1/2 łyżeczki
żółty ser 6 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Chrupiące łódeczki

Do masła czosnkowego dodajemy sproszkowaną natkę pietruszki i koperek. Smarujemy wierzch wcześniej przekrojonych bułek. Wstawiamy do piekarnika na kilka minut, aż bułki się zarumienią. W tym czasie nadziewamy ser na wykałaczki. Podajemy na gorąco, by ser się delikatnie rozpuścił. Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aleksa123 31.01.2012 18:37
super wygl?daj?
octo 24.01.2012 00:06
?wietnie wygl?daj? . napewno smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak