Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciastka migdałki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka 3/4 szkl
migdały 1/2 szkl
masło 1/2 kostki
cukier 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Ciastka migdałki

Masło utrzyj z cukrem.Wsyp mąke oraz migdały.Wyrób ciasto.Blachę wyłóż pergaminem.Na blasze kładź spłaszczone kulki uformowane z ciasta.Piecz na złoty kolor w temperaturze 160 st.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak