Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz na rogaliki na słono

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka 200 g
papryka szt
natka pietruszki trochę
parmezan starty 3 łyżki
sól do smaku
pieprz trochę

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz na rogaliki na słono

Paprykę i szynkę pokrój w drobną kostkę.Dodaj natkę pietruszki i podsmaż warzywa lekko na tłuszczu przez 3 minuty.Przypraw do smaku.Farszem napełniaj ciasto na rogaliki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak