Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Truskawkowo-bananowy sorbet

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

TRUSKAWKI MROŻONE
banan 1
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Truskawkowo-bananowy sorbet

Truskawki wyciągamy z zamrażalnika kilka(naście) minut przed smiksowaniem. Wrzucamy do naczynia,dodajmy banana i trochę zukru. Miksujemy i gotowe.
Ozdabiamy świeżą bazylią. Pyszny i efektowny. :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 19.10.2012 18:30
pychota
kamyk 21.05.2012 12:54
pycha
Aga20 07.01.2012 18:03
Mniammmmmm
alaaa 21.12.2011 19:44
wypróbuję,,
alaaa 21.12.2011 19:44
wypróbuję,,
ben-ka 18.12.2011 11:22
też mrożę i truskawki i robię mus na zimę a póżniej mam do deserów:)
Monika111 16.12.2011 14:25
Ja zawsze mrozę truskawki. Są pyszne i smakują jak świeże....polecam :)
treonina 16.12.2011 08:04
szkoda że nie ma świeżych truskawek :(a jeśli w zimie znajdzie się truskawki w sklepie to i tak są bez smaku... chętnie bym taki spróbowała :-)
Ewa6274879 15.12.2011 23:43
pyszny, efektowny i pachnący latem!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak