Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gulasz z wątróbeczki

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wątróbka 50 g
pieczarki 50 g
jabłka 50 dag
sól, pieprz do smaku
mąka
olej 3 łyzki
pomidory 3 szt
śmietana 3 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: gulasz z wątróbeczki

wątróbkę pokroić na kawałki i oprószyć mąką dać na rozgrzany tłuszcz zdjąć włożyć do rondelka i potem smażyć pieczarki i dodać do wątróbki jabłka pokroić i podsmażyć i włożyć do potrawy gulasz dusić ok 30 minut pod koniec dodać pomidory doprawić dodać śmietanę

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak