Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

łosoś w papilotach

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidor 2 szt
cebula 1 szt
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat 1 szt
oliwa 1 szt
łosoś dzwonka 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: łosoś w papilotach

Dzwonki z łososia suszymy ręcznikiem papierowym Doprawiamy przyprawą do ryb lub sami tworzymy mieszankę z przypraw ja w wiekszości przypadków sypie przyprawy według własnego natchnienia :))kładziemy na kawałek papieru do pieczenia i spryskujemy oliwą Na łososia kładziemy plasterki pomidora i cebuli całość jeszcze raz spryskujemy oliwą i zwijamy rybkę w papier jak cukierki Tak przygotowaną rybkę wkładamy do nagrzanego piekarnika na około 20 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 21.04.2013 13:58
podoba mi się
Anita21 26.12.2011 22:51
niestety nie wychodzą kręcone :) nazwa pochodzi od sposobu zawijania łososia do pieczenia mogło tez byc cukierkowe łososie :))))
Justyna Jussstiii 19.12.2011 13:42
super
M-W 14.12.2011 12:12
super nazwa, a też kręcone wychodzą?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak