Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczone jabłka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jabłka 4szt
siekane migdały 20dag
rodzynki 20dag
dżem pomarańczowy 4łyzeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone jabłka

Jabłka umyj i u góry przekrój w 2/3 wysokości. Dolną część wydrąż i usuń gniazda nasienne. Wydrążone jabłka wypełnij migdałami, rodzynkami i dżemem. Jabłka przykryj wierzchami odciętymi i wstaw do nagrzanego piekarnika na 30min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak