Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kanapka z jajecznicą i łososiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chleb żytni 3 kromki
łosoś wędzony 3 plastry
jajko 2 sztuki
pomidor 1 sztuka
rzeżucha
pieprz
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Kanapka z jajecznicą i łososiem

Kromki chleba smarujemy masłem, posypujemy pieprzem, Jajecznicę smażymy na maśle, po łyżce nakładamy jej na kromki. Obkładamy plasterkami pomidora, posiekana cebulką, układamy rybę, posypujemy rzeżuchą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

FAFIK 18.12.2011 10:48
Ale pyszne
Magdalena80 16.12.2011 22:31
jajko z rybą- ciekawe :)
novita26 16.12.2011 11:50
fajjne
Katarzyna/kate1980 15.12.2011 22:34
super przepis
aginaa 13.12.2011 20:06
rewelacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak