Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Minibagietki faszerowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka 2 sztuki
salami 10 plasterków
bekon 10 plasterków
ser żółty 10 plasterków
olej
ogórki konserwowe 2 sztuki
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Minibagietki faszerowane

Bekon podsmażamy na oleju. Bagietki nacinamy ukośnie, nacięcia smarujemy masłem. Wkładamy w nie bekon, ser żółty, salami, plasterki ogórka. Bagietki układamy na blaszce, pieczemy 10 min w 200 stopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

lilify 15.06.2012 14:52
ale pychota
kasiaw 21.12.2011 10:01
smaczne bagietki
edi 13.12.2011 15:21
fajny fast-food:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak