Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

przekładańce

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 4 kotlety
pierś z kurczaka 4 kotlety
pieczarki 20 dag
cebula 1
pomidor 1
sól
pieprz
jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej do smażenia
ser salami 4 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: przekładańce

wszystkie porcje mięsa rozbić.pzypawić solą i pieprzem .Pieczarki pokroić w plasterki i poddusić z pokrojoną dobno cebulką.Ostudzić.Pomidor pokroić w plastry.Na porcji schabu układać kolejno-pieczarki pomidor plaster sera i przykryć piersią z kurczaka Uformować kotlet .Obtoczyć w jajku i bułce i smażyć z obu stron.Podawać z ziemniakami i surówka

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krzysztof15 10.12.2012 17:04
lubie
Luki 16.01.2012 22:52
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak