Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowa z soczewicą

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryż dziki 5 dag
bakłażan 1\\2
czosnek 1 ząbek
natka pietruszki
sól
pieprz
olej
ryż biały 5 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowa z soczewicą

Ryż ugotować na sypko a soczewicę ugotuj w osolonym wrzątku , bakłażana pokrój w kostkę , tak samo paprykę i przesmaż na oleju , czosnek i natkę posiekaj . Wszystkie składniki wymieszaj i dopraw do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 02.11.2012 18:24
przepyszna
babcia
babcia 02.11.2012 18:24
przepyszna
andzia123 06.03.2012 08:27
ciekawa
Kate131 01.01.2012 10:03
interesujaca
Katarzyna/kate1980 26.12.2011 20:47
super
[email protected] 26.12.2011 01:28
lubie
zuzanna_z 22.12.2011 11:33
dobre
Margo1 20.12.2011 20:15
polecam..
FAFIK 17.12.2011 19:39
smaczna
jolita 14.12.2011 07:52
fajna
jolita 14.12.2011 07:52
fajna
jolita 14.12.2011 07:52
fajna
jolita 14.12.2011 07:52
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak