Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 2 małe
majonez
sól
pieprz
kapusta czerwona 1/2 małej główki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Kroki postępowania

1
Kapustę czerwoną po umyciu drobno siekamy.
Krok 1 - Surówka z czerwonej kapusty foto
2
Marchewkę po obraniu należy utrzeć na drobnej tarce. Cebulę siekamy drobniutko i dodajemy do całości. Następnie całość mieszamy.
Krok 2 - Surówka z czerwonej kapusty foto
3
Dodajemy majonez według uznania, który należy rozmieszać z całością.
Krok 3 - Surówka z czerwonej kapusty foto
4
Całość doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Gotowe!
Krok 4 - Surówka z czerwonej kapusty foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anna186 13.12.2011 20:03
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak