Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

tradycyjny farsz na piergi ruskie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki ugotowane 1 kg
cebula 1 szt
sól
pieprz
ser biały 25 (twarogowy)

Przepis i sposób przygotowania na: tradycyjny farsz na piergi ruskie

ziemniaki i ser zmielić , cebulkę drobno pokroić zarumienić na patelni , przestudzoną dodać do masy ziemniaczanej, przyprawić dość mocno, wymieszać i można nadziewać pierogi

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

teresa18 03.02.2012 18:42
ubustwiam
kuklik 13.12.2011 20:20
mniam
kuklik 13.12.2011 20:20
mniam
fasola 12.12.2011 18:17
super farsz

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak