Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tagliatelle z sosem z natki,migdałów i orzeszków piniowych

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tagliatelle 50 dag
sos:czosnek 2 ząbki
natka pietruszki 3 pęczki
płatki migdałowe 5 dag
orzeszki piniowe 5 dag
parmezan starty garść
oliwa ok100-150 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Tagliatelle z sosem z natki,migdałów i orzeszków piniowych

Ugotować makaron w osolonej wodzie.Natkę,czosnek,orzeszki i płatki ucierać lub zmiksować,przyprawić i dalej ucierać dodając oliwę.Makaron wyłożyć,polać sosem,posypać serem i przyozdobić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Henryka2 29.12.2010 13:17
Znowu skan!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak