Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Delikatny pasztet drobiowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso z rosołu 30 dkg
pieczarki 20 dkg
jogurt naturalny 2 łyżki
majeranek 1 łyżeczka
olej do smażenia
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Delikatny pasztet drobiowy

Pieczarki dusimy na oleju do miękkosci, odcedzamy. Ugotowane mięso z rosołu obieramy i miksujemy razem z pieczarkami. Dodajemy gęsty jogurt, mieszamy delikatnie, przyprawiamy. Zastudzamy w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 18.07.2013 08:21
takie paszteciki lubię choć nigdy nie dodawałam pieczarek
ben-ka 17.07.2013 09:19
Ja też robiłam już pasztet z pieczarkami:) smakował nam.
malaczarna23 27.04.2012 08:27
uwielbiam domowe paszteciki
Ada-Gaba 28.02.2012 06:53
wygląda apetycznie
pacpaw 09.01.2012 21:25
ciekawy pomysł z tym jogurtem
Monika111 12.12.2011 10:35
Fajny przepis :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak