Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka nadziewane łososiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 4 szt
łosoś wędzony ok10 dkg
majonez
pietruszka zielona 4-5 gałązek
sól do smaku
sok z cytryny 1/2 łyżeczki
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka nadziewane łososiem

Jajka przekroić wzdłuż, usuwamy żółtka i przecieramy przez sitko.Łososia rozdrobnić, skropić sokiem z cytryny,wymieszać z żółtkami, posiekaną drobno pietruszką(zostawić 1-2 gałązki do przybrania) i majonezem. Doprawić do smaku, napełnić jajka i przybrać pietruszką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Fiffi 15.04.2012 20:37
smaczne musi być
Wojt@s
Wojt@s 13.02.2012 14:35
extra
smakowita 12.01.2012 10:19
smaczna przekąska

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak