Składniki:
majonez | 3 łyżki |
Musztarda francuska Prymat | 3 łyżeczki |
sok z cytryny | wg uznania |
mąka | 2 łyżki |
sól, pieprz | wg uznania |
pstrąg wędzony filet | 4 sztuki |
śmietana 18-procentowa | 3 łyżki |
majonez | 3 łyżki |
Musztarda francuska Prymat | 3 łyżeczki |
sok z cytryny | wg uznania |
mąka | 2 łyżki |
sól, pieprz | wg uznania |
pstrąg wędzony filet | 4 sztuki |
śmietana 18-procentowa | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: