Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet z pstrąga w sosie musztardowym

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 3 łyżki
Musztarda francuska Prymat 3 łyżeczki
sok z cytryny wg uznania
mąka 2 łyżki
sól, pieprz wg uznania
pstrąg wędzony filet 4 sztuki
śmietana 18-procentowa 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Filet z pstrąga w sosie musztardowym

Majonez połączyć ze śmietaną i musztardą. Doprawić solą i pieprzem. Filety pokroić na porcje, skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą , pieprzem i mąką. Usmażyć na oleju. Podawać z sosem majonezowym.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelina63 14.09.2011 11:06
świetne
justyna111 29.09.2010 16:46
super
Lidia11 29.09.2010 14:35
fajny przepis
pauluna
pauluna 23.08.2010 12:15
pysznie
marzencia2007 23.08.2010 10:57
uwielbiam pstraga :) jeszcze w takim pysznym sosie musi byc swietny
pioge7 17.08.2010 14:47
zapraszam :)
Monika193
Monika193 17.08.2010 10:35
i ja, i ja
plocia 17.08.2010 09:34
ooo chyba wproszę się do Ciebie na filecik :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak