Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marchewka duszona do kartofli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

marchewk 30 dag
sól do smaku
boczek 5 chudy
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Marchewka duszona do kartofli

Boczek pokroić w małą kostkę, stopić, dodać obraną marchewkę pokroić w średnią kostkę jak i obraną oraz posiekaną na bardzo drobno cebule. Na koniec pod smażyć wlać odrobinę wody i dusić do miękkości. Pod koniec doprawić solą oraz posypać posiekaną na drobno pietruszką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Reda 12.12.2011 10:07
extra przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak