Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrągi w sosie majonezowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pstrąg 1 kg
ogórek konserwowy 1 szt
bulion 1 l
cytryna do dekoracji
jajko do dekoracji
pomidory 2 szt
liście sałaty
natka pietruszka posiekana 1 łyżka
posiekany szczypiorek 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrągi w sosie majonezowym

Rybę sprawić,gotować 40 minut w bulionie na słabym ogniu,wyjąc i ułożyć na półmisku,przybrać liśćmi sałaty,plasterkiem cytryny,pomidorów i ugotowanego na twardo jajka oraz posiekanym ogórkiem,pstrągi podawać polane sosem majonezowym i posypane natką pietruszki i szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anja3107 05.01.2012 10:57
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak