Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowa z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek konserwowy 2 szt
papryka konserwowa 2 szt
pomidory 2 szt
jabłko 1 szt
majonez 1/4 szkl
jogurt naturalny 1/4 szkla
pieprz do smaku
sól do smaku
pieczarki marynowane 4 łyżki
ryż 1 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowa z pieczarkami

Ryż gotujemy według przepisu, studzimy. Dodajemy odcedzoną kukurydzę, pokrojone drobno warzywa,starte jabłko, mieszamy z majonezem i jogurtem, doprawiamy do smaku solą i pieprzem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malaczarna23 27.02.2012 12:34
mmm..pycha
agnieszka137 09.12.2011 19:56
apetyczna sałatka
caralajna 09.12.2011 19:21
to musi być pyszne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak