Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z kaszy gryczanej

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kasza gryczana 1/2 szkl
woda 1 szkl
czosnek 3 ząbki
cebula 1 szt
pieczarki 3 szt
sól do smaku
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z kaszy gryczanej

Do gotującej się wody wsypać wypłukaną kaszę i gotować pod przykryciem do miękkości,cebulę i pieczarki obrać i podsmażyć na oliwie,następnie do ugotowanej kaszy dodać pieczarki,cebulę,przeciśnięty czosnek,sól i zmiksować rozdrabniaczem do uzyskania jednolitej masy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 28.08.2012 09:32
lubię kaszę gryczną
Margo1 28.08.2012 09:32
lubię kaszę gryczną
Wacław 20.12.2011 10:10
fajny przepis !
caralajna 09.12.2011 19:22
lubię takie jedzonko, pyszne i zdrowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak