Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SANDACZ W SOSIE

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

FILET SANDACZA 40 DKG
śmietana 30% 1 OP.
kapary 1 OP
białe wino 50 ML.
olej do smażenia 1 PORCJA
sól 1 SZCZYPTA

Przepis i sposób przygotowania na: SANDACZ W SOSIE

Filet poprcjować, posolić do smaku i usmażyć na patelni. Następnie przygotować sos. Posoloną śmietanę wstawić na ogień, następnie dolać wino i karpaty. Po zgęstnieniu polać rybę i dusić ok.5 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 20.08.2011 13:40
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak