Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Babka dyrektorska

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jaja 2 szt
cukier 1 szkl
mleko 1 szkl
Soda oczyszczona Prymat 1 łyżeczka
mąka 2 szkl
olej 8 łyżek
dżem 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Babka dyrektorska

Jajka ubić z cukrem, dodać mleko, mąkę, sodę, dżem i olej. Piec w temp 160 C ok 40 min

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 20.07.2013 16:01
łatwy przepis na pyszną babkę
Bernadeta1 12.10.2012 00:28
Super przepis,szybki.Ciekawe jak ta babka wygląda,musi być atrakcyjna.
AURELKA 20.07.2012 16:33
muszę upiec
adam1f 14.07.2012 04:47
dobra
IrenaM 30.05.2012 23:51
fajna nazwa i smaczne ciacho
olkaaa 23.05.2012 07:57
fajna
Gosia20 19.05.2012 21:31
pycha
dianix 05.02.2012 17:37
dyrektorska hehe, nazwa fajna
DanutaS 10.01.2012 12:50
ciekawa nazwa:) do wypróbowania.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak