Składniki:
mięso gulaszowe | 60 dag |
oliwa | 2 łyżki |
majeranek | 1 łyżeczka |
chilli | 1/4 łyżeczki |
marynata czosnkowa | 1/4 łyżeczki |
cebula | 1 szt. |
kumin | 1/4 mielony |
papryka czerwona | 1 łyżeczka |
papryka | 1 szt |
kostka rosołowa | 1 szt |
mięso gulaszowe | 60 dag |
oliwa | 2 łyżki |
majeranek | 1 łyżeczka |
chilli | 1/4 łyżeczki |
marynata czosnkowa | 1/4 łyżeczki |
cebula | 1 szt. |
kumin | 1/4 mielony |
papryka czerwona | 1 łyżeczka |
papryka | 1 szt |
kostka rosołowa | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: