Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczeń z indyka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Kucharek przyprawa uniwersalna 3 łyżki
olej 4 łyżki
indyk 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń z indyka

Mięso posypać kucharkiem i zostawić w lodówce na godzinę.Następnie obsmażyć na gorącym oleju z każdej strony.Przełożyć do naczynia i piec w piekarniku nagrzanym do 180 st około 1 godz..Można spożywać na ciepło jako pieczeń lub na zimno do pieczywa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 23.04.2012 08:51
super
mili_kati 07.03.2012 22:36
pychotka
traktorek 10.02.2012 20:14
pycha
hastalavista 21.12.2011 09:35
świetna sprawa
alaaa 15.12.2011 20:59
pyszne mięsko,,,
Ewelina47 09.12.2011 10:11
oj chyba się skuszę na takiego indyka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak