Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta duszona z jabłkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 60 dkg
jabłka 2 szt
cukier do smaku
sól do smaku
skwarki 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta duszona z jabłkami

Kapustę oczyścić,opłukać,poszatkować,gotować przez kilka minut,następnie dodać skwarki i dusić pod przykryciem do miękkości,po czym dodać jabłka poszatkowane,sól cukier i nadal dusić,sosu powinno zostać tylko tyle,aby potrawa nim podpływała.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

owca441 28.07.2012 16:50
ciekawa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak