Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasola\'\'MAMUT\'\'

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło stopione 4 łyżki
starty ser 4 łyżki
sól do smaku
fasola 80 mamut

Przepis i sposób przygotowania na: Fasola\'\'MAMUT\'\'

Fasolę obrać z włókien i końców,opłukać,następnie ugotować we wrzącej,osolonej wodzie,gdy fasola będzie miękka,odcedzić,wyłożyć na półmisek,polać stopionym masłem i posypać tartym serem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak