Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierogi z mięsem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mąka 4szkl
sól
mieso rosołowe 55dag
cebule 2
sól
pieprz
margaryna

Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z mięsem

Wyrobić ciasto z mąki,wody i soli.Ugotować mięso i zmielić przez maszynkę,cebulę drobno pokroić i zrumienić na margarynie.Wymieszać z mięsem,doprawić do smaku solą i pieprzem.Z ciasta wykrawamy szklanką kółka i nakładamy farsz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

joanna77 05.01.2012 16:25
pięknie wygladaja,takie apetyczne
iziona 09.12.2011 08:18
Coś dla mnie bardzo lubię takie pierogi.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak