Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do cannelloni

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 1/2 kg
papryka czerwona 1 szt
papryka żółta 1 szt
ogórke konserwowy 1-2 szt
pomidor 1 szt
pieczarki 15 dag
koncentrat pomidorowy 4 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do cannelloni

Mięso smażymy na oleju, dodajemy warzywa pokrojone w kostkę i smażymy około 20 minut. Dodajemy przyprawy i smażymy jeszcze chwilę.
Farszu starcza na 12-14 cannelloni. SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 08.01.2013 00:19
chciałam napisać że go lubie i robię podobny
Margo1 08.01.2013 00:19
chciałam napisać że go lubie i robię podobny
Margo1 08.01.2013 00:19
lubię
Dorian 08.10.2012 15:30
pycha
romanrafal
romanrafal 23.04.2012 13:55
bardzo dobry
Kate131 09.04.2012 08:19
dobry
babcia
babcia 21.03.2012 17:33
pyszny
babcia
babcia 21.03.2012 17:33
pyszny
aga130982 24.02.2012 09:47
mniam mniam mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak