Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa krewetkowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

krewetki 40 dag
śmietana 200 ml
chleb tostowy 4 kromki
majonez 3 łyżki
musztarda 1 łyżeczka
szczypiorek 1/2 pęczek
koperek 1/2 pęczek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Masa krewetkowa

Krewetki i śmietanę miksujemy, dodajemy pokrojony w drobniutką kostkę chleb. Doprawiamy. Dodajemy posiekany szczypiorek i koperek, dodajemy do sosu. Na koniec mieszamy z majonezem, musztardą. Podajemy na zimno.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak