Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rzodkiewkowa

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku
ser biały 50 (twarogowy)
rzodkiewka 1 (czerwona)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rzodkiewkowa

Ser mielimy przez maszynkę,dodajemy sól,pieprz i cukier do smaku,wbijamy jedno jajko i mieszamy,rzodkiewkę płuczemy i trzemy na tarce,dodajemy do sera i mieszamy. Wspaniała pasta do kanapek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anna186 11.12.2011 19:43
lubie
KasiaK90 08.12.2011 15:55
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak