Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do naleśników z mięsem i pieczarkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szynka 3 plastry
mięso mielone 15 dag
pieczarki 25 dag
czosnek 1 ząbek
cebula 1 sztuka
masło 2 łyżki
sól
pieprz
natka pietruszki 1/3 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do naleśników z mięsem i pieczarkami

Szynkę kroimy w kostkę, pieczarki w niewielkie plasterki. Cebulę, natkę pietruszki, czosnek siekamy. Podduszamy, dodajemy mięso i przesmażamy, dodajemy szynkę. Doprawiamy do smaku i mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak