Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasztet rybny według Agi

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filety rybne 1/2 kg
koperek 1/2 pęczka
zielony groszek 1/2 szklanki
jajko 2 sztuki
kajzerka
masło 1 łyżka
sól
jajko ugotowane na twardo 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet rybny według Agi

Kajzerkę namaczamy w mleku,odstawiamy na godzinkę.Odciskamy.Filety miksujemy,dodajemy surowe jajka,posiekany koperek oraz bułkę.Doprawiamy solą i pieprzem.Dokładnie wyrabiamy masę.Przekładamy do formy keksowej wysmarowanej masłem i posypanej bułką tartą.W środek wkładamy dwa ugotowane na twardo jajka,dokładamy ugotowany zielony groszek.Wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 40 minut.Podajemy z sosem majonezowo czosnkowym.Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wojt@s
Wojt@s 17.03.2012 20:47
extra
anulka69 22.02.2012 12:00
smaczne
IKrakowianka 12.02.2012 17:33
rewelacja
joanna77 09.12.2011 14:06
super pomysł
irenka 07.12.2011 17:54
świetny,ciekawy przepis
stokrotka 06.12.2011 20:27
ciekawe....

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak