Składniki:
cebula biała | 5 |
pieczarki | 50 dag |
masło | 1 łyżka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej roślinny | |
polędwica wołowa | 1 kg |
tymianek | |
cząber | |
ciasto francuskie | ok50 dag |
żółtko jajek | 1 szt. |
cebula biała | 5 |
pieczarki | 50 dag |
masło | 1 łyżka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej roślinny | |
polędwica wołowa | 1 kg |
tymianek | |
cząber | |
ciasto francuskie | ok50 dag |
żółtko jajek | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: