Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rafaello

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Biszkopt 1 szt
śmietana kremowa 30% 2 kubki
biała czekolada 2 szt
śnieżka 2 szt
wiórki kokosowe 2 opakowania

Przepis i sposób przygotowania na: Rafaello

W jednej kremówce rozpuścić czekoladę i ostudzić. Dodać drugą kremówkę i ubić na sztywno, następnie wsypać śnieżkę. Na końcu wsypać wiórki i wymieszać. Gotową masę wylać na biszkopt i posypać wiórkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 20.04.2012 19:31
uwielbiammmm rafaello! ;D kiedys czesto je robiłam:))
Kas2 22.02.2012 12:07
lekkie jak chmurka
elwal
elwal 28.01.2012 17:59
mam podobny przepisik ;)
Wafelek2601 22.01.2012 15:36
ekstra
mela251
mela251 11.01.2012 09:52
ale apetycznie wygląda
agnsto 03.01.2012 23:01
slinka cieknie od samego patrzenia ;-))
smakowita 09.12.2011 21:14
bardzo lubię
maciek7 07.12.2011 15:49
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak