Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Piersi kurczaka w zupie grzybowej z groszkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

piersi z kurczaka 3 szt
smietana kremowa 0,5 l
zupa grzybowa 1 szt
groszek mrożony 5 łyżek
ser topiony 2 (kostka)

Przepis i sposób przygotowania na: Piersi kurczaka w zupie grzybowej z groszkiem

Piersi pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni.Przełożyć do naczynia żaroodpornego na górę rozłożyć serki topione pokrojone w plasterki.Zupę wymieszać w śmietanie dodać groszek i zalać kurczaka.Zapiekać około 40 min w 170 st.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 13.03.2013 22:58
Zupa pieczarkowa i pierś ? jak dla mnie dziwne połączenie
jeta72 23.05.2012 23:00
super
alaaa 15.12.2011 21:00
próbowałam w zupie cebulowej ale z grzybową wypróbuję,,
Karolcia12 05.12.2011 21:17
fajna zupa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak