Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka pod śledziem

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 szt
majonez 1 łyżka
groszek konserwowy do dekoracji
matijasy 2 szt
jajko ugotowane na twardo 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka pod śledziem

Jajko przekroić na ćwiartki.Matiasy przekroić na pół, wymoczyć około 2-3 godz w wodzie.Cebulkę pokroić w piórka dodać majonez wymieszać i odstawić w chłodne miejsce na 1 godz żeby cebulka trochę zmiękła.Na półmisku ułożyć jajko na to kawałek matiasa.Na całości rozłożyć cebulę z majonezem i udekorować kuleczkami groszku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 25.02.2014 21:26
super połączenie
dorrota 24.02.2014 19:12
ciekawy pomysl:)
ben-ka 22.08.2013 09:18
ciekawa propozycja.
Pani Domu 04.02.2013 08:48
świetny pomysł i ładnie podane
misia53 29.09.2012 14:27
bardzo lubię
wiola333 15.07.2012 14:41
pyszne
wiola333 15.07.2012 14:41
pyszne
Mariusz10 19.06.2012 20:11
coś dla mnie
m1monika 16.03.2012 08:32
fajne danie
MAR3STA 11.12.2011 21:38
apetyczne!
smakowita 06.12.2011 11:17
pychotka
Karolcia12 05.12.2011 21:19
ładnie i smacznie wygląda
Monika111 05.12.2011 21:11
pycha! :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak