Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

por (biała część) 1/2 szt
jabłko kwaśne 1 szt
Chrzan śmietankowy Smak 1 łyżka
śmietana 12% 2 łyżka
sok z cytryny 1 łyżeczka
kapusta czerwona 1/2 główka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Kapustę szatkujemy i skrapiamy sokiem z cytryny. Dodajemy pokrojony w półplasterki por i starte na tartce jabłko. Mieszamy i doprawiamy chrzanem i śmietaną. SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 14.09.2012 09:41
pycha
jozefinach 22.05.2012 10:58
Uwielbiam.
RenataZ-et 18.05.2012 08:34
bardzo fajny dodatek do obiadu
Elżbieta17 21.02.2012 11:35
bardzo lubię:)
Maniek2 21.02.2012 08:28
mniam
Wacław 20.02.2012 08:14
uwielbiam taka surówkę ,pycha
jasiek 07.02.2012 16:29
świetna
Wafelek2601 07.01.2012 09:36
bardzo lubię
Monika111 05.12.2011 19:21
fajniutka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak