Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

golonka w kapście

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 kg
kapusta biała 1 szt
ziele angielskie
Liść laurowy suszony Prymat
koper garść
przyprawa uniwersalana
marchew 4 szt
seler 1,2 szt
kminek
golonka 1 kg
czosnek 2 ząbki
koncentrat pomidorowy 1 (mały)

Przepis i sposób przygotowania na: golonka w kapście

Kroki postępowania

1
gotujemy golonkę jak na rosół
Krok 1 - golonka  w kapście foto
2
kapsutę gotujemy do miękkości i odcedzamy kiszona osobno i zwykłą szatkujemy i gotujemy osobno
Krok 2 - golonka  w kapście foto
3
doajemy pokrojone warzywa i gotujemy na rosole łącząc z golonką
Krok 3 - golonka  w kapście foto
4
dodajemy przyprawy i gotujemy do miękkości
Krok 4 - golonka  w kapście foto
5
możemy dodać koper
Krok 5 - golonka  w kapście foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak