Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli wędzonej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1
ogórek kiszony 3
cebula 1
jajko 2
majonez
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli wędzonej

Makrelę należy obrać i rozdzielić na kawałki, wrzucić do miski. Jajka ugotować na twardo, ogórki i cebulę pokroić w drobną kosteczkę następnie dodać do makreli. Całość doprawić pieprzem, odrobiną soli, dołożyć ok. 3 łyżki majonezu. Wszystko razem dokładnie wymieszać. Podawać z pieczywem. Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 17.05.2012 08:19
super
calliope 15.05.2012 08:33
bardzo lubię :)
Agnieszka107 10.05.2012 18:23
Muszę spróbować :)
Agnieszka107 10.05.2012 18:23
Muszę spróbować :)
Agnieszka107 10.04.2012 19:11
Ryba jest dobra na wszystko
Kuchareczekjeden 01.04.2012 09:40
bardzo lubię
edi 29.03.2012 21:06
makrela jest przepyszna
Norgiusz 11.03.2012 08:17
super
Anna152 04.03.2012 09:01
mniam
olkaaa 30.12.2011 00:08
ciekawe
Ewelina38 09.12.2011 14:39
często robię podobną, jest bardzo smaczna
Kuchareczekjeden 08.12.2011 08:51
moja ulubiona pasta
rutynka 06.12.2011 09:45
pyszna:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak