Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz wołowy z kukurydzą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina 30 dag
papryka 1
cebula 1
kukurydza w puszce 1 puszka
koncentrat pomidorowy 1
pomidory 3
sól do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz wołowy z kukurydzą

Wołowinę kroję w kostkę. Smażę na rumiano. Przyprawiam przyprawą do gulaszu i dodaję pokrojone w kostkę warzywa – paprykę, cebulę oraz pomidory. Gdy zaczną puszczać soki podlewam jeszcze trochę wody, dodaję koncentrat i duszę około 1 godziny. Solę do smaku, dodaję kukurydzę i kończę duszenie. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 15.07.2013 07:34
pyszny gulasz
Justyna Jussstiii 04.05.2012 11:36
super polecam
elwal
elwal 28.01.2012 12:34
Ciekawe danko
romanrafal
romanrafal 13.01.2012 15:42
smaczny
stokrotka 11.01.2012 08:49
mniam...
Teresa19 18.12.2011 18:52
super
Dorian 06.12.2011 14:48
pysznie wyglada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak