Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

leczo z cukinii z grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukinie 2 sztuki
grzyby 0.5 kg
kiełbasa 20 dkg
marchewka 2 sztuki
przecier pomidorowy 1 mały słoik
olej do smażenia
mąka 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: leczo z cukinii z grzybami

Grzyby oczyść, ugotuj w lekko osolonej wodzie. Odcedź, zmiel. Kiełbasę pokrój w kostkę, podsmaż na oleju. Dodaj grzyby, podsmaż, przypraw do smaku. Cukinie i marchewki pokrój w kostkę. Podlej wodą, gotuj pod przykryciem do miękkości. Dodaj kiełbasę z grzybami, przecier i mąkę, przypraw, zagotuj.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

octo 13.01.2012 16:29
u mnie też bardzo lubią:)
dianix 17.12.2011 19:20
moja rodzinka lubi
dianix 17.12.2011 19:19
moja rodzinka lubi bardzo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak