Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SURÓWKA Z KAPUSTY I ŻURAWINY

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 25 dag
gruszki 1 szt
cebula czerwona 1/4 szt
orzechy włoskie 20 szt
żurawina 15 szt
sól
pieprz
oliwa 2 łyżki
cytrynka 1/4 szt
zioła do sałatek

Przepis i sposób przygotowania na: SURÓWKA Z KAPUSTY I ŻURAWINY

KAPUSTĘ POKROIĆ DROBNO, DODAĆ POSIEKANE ORZECHY WŁOSKIE, GRUSZKĘ, CEBULKĘ I ŻURAWINĘ.
W SZKLANCE ROZMIESZAĆ SOK Z 1/4 CYTRYNY, 2 ŁYŻKI OLIWY Z OLIWEK I ZIOŁA DO SAŁATEK.
ZALEWAMY POSIEKANE SKŁADNIKI I SAŁATKA GOTOWA:)

PODAJĘ Z PIECZONYM MIĘSKIEM I ZIEMNIACZKAMI.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewaa 13.06.2012 20:34
super
Marta1986 17.02.2012 15:12
pyszne
Wiesława1 26.01.2012 18:26
?urawina jest super
Kasia47 08.01.2012 11:14
Nie byłam przekonana do tej żurawiny, jednak warto było spróbować
krzysiu510 11.12.2011 20:14
pyszne:)
Dorian 07.12.2011 09:14
ciekawe polaczenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak