Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kukurydza w puszce 1 szt
jabłka 2 szt
sól
oliwa
kapusta czerwona 1 główka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Kapustę poszatkować, zalać gorącą wodą, odcedzić i pozostawić do wystygnięcia. Dodać jabłka pokrojone w kostkę oraz kukurydzę. Wlać odrobinę oliwy z oliwek, doprawić solą i pieprzem, wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 25.01.2014 20:31
pyszna surówka
Bernadeta1 26.12.2013 00:04
pyszny dodatek do obiady
kate.500 12.12.2013 10:25
pyszny dodatek do obiadku
Natalia/tubisiek 18.01.2013 13:45
ładnie wygląda :)
Kuchareczka2 07.10.2012 22:16
uwielbiam
Wafelek2601 04.07.2012 08:21
Pyszna
barbara11561 13.06.2012 09:50
pyszna
alaaa 28.01.2012 19:24
ciekawy pomys? z t? kukurydz?
kuklik 24.12.2011 23:36
świetna
Magdalena1110 10.12.2011 09:31
z kukurydzą jeszcze nie robiłam
Dorota59 04.12.2011 13:30
lubimy taką suróweczkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak