Składniki:
pierś z kurczakapodwójna) | 2 szt |
ser pleśniowy lazur | 15 dag |
mleko | 1/2 szklanka |
jajko | 1 szt |
czosnek | 1 ząbek |
cebula | 1 szt |
bazyllia posiekana | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
tłuszcz do formy | |
tymianek | 1 (posiekany) |
pierś z kurczakapodwójna) | 2 szt |
ser pleśniowy lazur | 15 dag |
mleko | 1/2 szklanka |
jajko | 1 szt |
czosnek | 1 ząbek |
cebula | 1 szt |
bazyllia posiekana | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
tłuszcz do formy | |
tymianek | 1 (posiekany) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: