Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasola szparagowa z kiełbasą

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola szparagowa 1 kg
kiełbasa 20 dag
smietana 18% 0,5 szklanki
sól do smaku
cukier do smaku
olej 1 łyżeczka
szczypiorek usiekany 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Fasola szparagowa z kiełbasą

Fasolę wrzucamy do wrzącej wody, dodajemy sól, cukier i olej. Gotujemy. Kiełbasę kroimy w grubszą kostkę i podsmażamy na oleju. Ugotowaną fasolę łączymy z kiełbasą. Polewamy śmietaną i mieszamy. Na koniec sypiemy posiekanym szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

barbara11561 25.10.2012 10:12
świetna,tak jeszcze nie robiłam:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak