Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mus czekoladowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czekolada gorzka 30 dag
cukier 15 dag
białko 7 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Mus czekoladowy

Czekoladę rozpuszczamy na niewielkim ogniu. Dodajemy 2 łyżki wody, stale mieszamy. Białka ubijamy na sztywno, dodajemy stopniowo cukier. Ubijamy nadal. Do piany dodajemy przestudzoną czekoladę. Mieszamy bardzo bardzo delikatnie by mus nie opadł.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 04.12.2011 12:22
super
M-W 04.12.2011 11:07
super słodkości

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak